Harcosok klubja 2011 október

pic1_6
Október 8.-án “aTeremben” került megrendezésre a Harcosok klubja elnevezésű thaibox rendezvény, amely meglepően profi módon volt megszervezve. Az ország minden pontjáról érkeztek csapatok és szurkolók, ennek köszönhetően 18 pár lépett szorítóba az eseményen. A Győrfi Gym-et két fiatal tehetségünk, Góman Renátó és Békefi Bendegúz képviselte. Bendegúz már rutinos “Gála Harcosnak” számít, tavaly a Dunaújvárosi Super Gp-n már küzdött 2000 ember előtt.

Renátó lépett először a ringbe egy országos bajnoki 2.helyezett bokszolóval. Renátó betartva edzői utasításait módszeresen jobb combosokkal és hátsó lábas egyenes feltartó rúgásokkal indított. Majd végre a kezeit is használni kezdte, és megelőzve a bokszolót azzal is jobbnak bizonyult! Volt 1-2 rúgás, ami mélynek sikerült, ezért meglepetésünkre pontot is levontak tőle. A második menetben is végig dominált Renátó. A harmadikban feljött egy kicsit az ellenfél, aminek egy kis orrvérzés lett a következménye, de intéssel a “nyakában”, vérző orral is 3-0 arányú közönségmeccset nyert a fiatalember. Nagy meccs volt óriási gratuláció a BAJNOKNAK!

Hatodik párosként került sorra Békefi Bendegúz. Bendétől mindig sokat várunk, hiszen eddigi mérkőzésein és az edzések alatt is olyan teljesítményt nyújtott, ami korát (15 éves) meghazudtoló érettségről adott tanúbizonyságot. Mostani ellenfele egy Szarvasi taekwondo-s fiú volt, aki 1 évvel, 4 kilóval és 10 cm-el volt idősebb, nehezebb és nagyobb Bendénél. Aki állt már ringben tudja, ezek az adatok nem elhanyagolhatóak sőt, nagyban meghatározhatják a mérkőzés kimenetelét. Az ellenfél őrült csapkodással és rúgászáporral jött ki a sarokból, próbálta megfélemlíteni, pszichésen megtörni Bendegúzt. De elszámította magát, mert abban a 40 másodpercben, amíg a mérkőzésvezető ki nem számolta őt, Bende félelmetesen erős és pontos térdtechnikákkal tönkre zúzta a fiú jobb oldalát, aki legvégül egy jobb sípcsonttal bevitt találat után kapitulált! Első menetes K.O.! Az egész rendezvény egyetlen ilyen gyors győzelme!

Csak így tovább srácok, nagyon szép jövő áll még előttetek!

© Győrfi Gym 2015. Edzések helye: Budapest 1067, Eötvös utca 11. Telefon: 20 311-8172