Kapcsolat

Edzések

Box, Thai box vagy akár csak fittness edzések. A csoportos edzéseken kívül lehetőség van személyi edzésekre, akár 2-3 fős csoportokban azok számára, akik az egyéni edzést kedvelik.

A cél…

A Thai box edzések egyszerűek és nagyon hatékonyak. Az egyetlen titok, ami ebben a sportágban létezik, az a sok munka. Nincsenek csodák, mint ahogy a test alakítása során egyébként sincsenek – sok munkával mindent el lehet érni, kevés munkával, vagy egyéb „kerülőutakkal” majdnem semmit. Ússz és olyan leszel, mint egy úszó, sprintelj és olyan leszel, mint egy sprinter, gyakorold a Thai boxot és fitt leszel, mint egy Thai boxoló. A szemlélet, amit itt megszerzel, hosszú távon átalakítja az életmódodat. Erős leszel, csinos és kiegyensúlyozott. Ismerni fogod az elvégzett munka értékét és eredményét.

Helyszín

Az edzéseket kellemes, nyugodt mégis könnyen elérhető helyszínen tartjuk. Budapest 1067. Eötvös utca 11. Oktogon Mozgás Akadémia Budapest, Eötvös u. 11a, 1067

Telefonszám: +36 (20) 311 8172 Email: gyorfigym@gmail.com Várom jelentkezésedet edzés előtt a helyszínen, telefonon, vagy emailben!

 

Partnerek

celsiusklima

© Győrfi Gym 2015. Edzések helye: Budapest 1067, Eötvös utca 11. Telefon: 20 311-8172